Las redes sociales son un mundo paralelo a la realidad cotidiana y en tiempos de elecciones tomar el pulso a las opiniones de los valencianistas de sillón.

Esto es un aviso a navegantes para que se pongan las cosas en su sitio, el escrito y que vamos a reproducir tal cual nos han autorizado la persona que ha publicado este escrito en su perfil, Salvador Fructuoso gran valencianista curtido en mil batallas por el Reino de Valencia y que gestiona el grupo Patria Valenciana en Facebook con 3500 participantes, todos ellos seguidores de una manera u otra del valencianismo político.

Reproducimos el escrito en autentico valenciano utilizando la normativa de la Real Academia de Cultura Valenciana y las Normas del Puig.

Una notificación en molt de trellat i en molta raó . ( de un valencianiste de cor )

«Ara mateixa, yo estaré a totes les accions que se facen des de la Coordinadora d’Entitats Culturals del Regne de Valéncia, presidida per Juan  García Sentandreu i per gent molt valiosa com Cristina Seguí, que son els únics dos llíders de veritat que te el valencianisme per a intentar algo. A partir d’ahí, Vox en este moment es un instrument que pot aprofitar per a la lluita valencianista en la mida que complixca lo estipulat en el Manifest de Vilamarchant.

Si se complix i agarren Cultura i Educació en un Govern de la GVA de PP i Vox i li lleven la finançació a la AVL i a totes les entitats catalanistes, oficialisen els títuls de Lo Rat Penat i la RACV i tanquen À Punt, es el pas definitiu contra els enemics de la Pàtria Valenciana i d’Espanya. En canvi, si no se fa res d’això, yo commine a la Coordinadora que realise totes les accions possibles per a denunciar esta gran traïció. A Vox, entenc, que se li haurà de deixar primer temps per a governar i vore qué es lo que fan i no posar-li cordons sanitaris que només aprofiten als enemics de Valéncia i d’Espanya.

La solució per a Valéncia no passa per partits que, per molt valencianistes que siguen, les seues opcions de traure representació son absolutament insignificants i, ademés, estiguen venuts a l’Agenda 2030 i al comunisme, com es el cas de les 2 opcions valencianistes que hui es presenten (a excepció de Lo Nostre) perque si no som capaços de vore que catalanisme i marxisme cultural van de la mà, no farem res.

Les eleccions no es guanyen des de la transversalitat i el benquedisme en tots o sent l’imitació en una Senyera d’un partit tan nefast als interessos de Valéncia i Espanya com es Ciutadans. Les eleccions se guanyen des de la claritat d’idees defenent la valencianitat i l’espanyolitat d’esta terra, donant la total batalla contra el catalanisme i contra l’esquerra, combinant valencianisme i anticatalanisme i afegint-li totalment les idees de la dreta i del conservadorisme democràtic com s’ha impost electoralment i democràticament en Itàlia, Hongria i Polònia.

No podem votar a opcions que, per molt valencianistes que siguen, volen vendre-mos a institucions globalistes com la ONU, l’Unió Europea o el Partit Comuniste de China perque son absolutament enemics de l’Occident democràtic i de llibertats que hem conegut fins a la data de hui. I es que eixes institucions també son enemigues de Valéncia i Espanya. ¿O no es de veres que l’ONU patrocina el final dels Estats-Nació, que son una creació del sigle XIX lliberal, per a impondre la seua voluntat contra les Nacions, la vida humana per mig de la promoció de l’avort o contra la família i la natalitat per mig de la promoció dels lobbies LGTBI i de l’ideologia de gènero?

Això no significa recolzar a un Estat totalitari com es Rússia, país invasor d’Ucrània, puix la Rússia de Putin va de la maneta de la China comunista que mos vol impondre un model de vida totalitari basat en el cercenament de les llibertats i drets democràtics. China i Rússia son dos cares de la mateixa moneda, puix no oblidem que la Rússia de Putin es la que te la taxa d’avorts mes alta del mon. Per lo tant, Rússia no pot lluitar contra l’Agenda Woke perque patrocina també eixa Agenda en el seu territori per mig de l’avort.

De totes maneres, açò dona per a un llarc debat en el que ya s’entrarà, pero te mes fondo del que inicialment pareix.

En fi, bona nit a tots i salutacions ad este grup per mig del meu amic Pepe Gotera i tranquils, que algun dia ya tornaré per estos lars a tindre contacte en tots vosatros.

Vixca lo Regne de Valéncia, Vixca Espanya i Vixca el Rei Felip VI.»

 

Por Politica

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *